8020 hem bolån – kreativ finansiering för ditt bolån

En 80/20 hypotekslån är där, för ett nytt hem lån, det finns två separata lån med två separata betalningar. Det finns också två separata räntorna och lånen finansieras normalt med separata bolag. De två lånen består av 80% av lånebeloppet och 20% av lånebeloppet. En 80/20 hypotekslån är ett bra alternativ för de individer som inte har en tillräckligt handpenning för att köpa deras nya hem.

Några av fördelarna med att ha en 80/20 hypotekslån är:

Ett. Ingen PMI – Privata försäkringar för hypotekslån är en månatlig betalning som varje låntagare måste betala när de köper ett hem med mindre än 20% ner. PMI är en försäkring för långivaren att skydda långivaren mot förluster bör låntagaren standard på sina lån. PMI försäkrar inte låntagaren på något sätt. När du delar din inteckning i två lån är ett lån för 80% av lånebeloppet och den andra är för 20% av lånebeloppet. Så, är PMI inte nödvändigt för den första inteckning.

2. Kvala in till 100% finansiering på din inteckning – Många gånger en låntagare inte skulle kunna kvalificera sig för 100% finansiering på sina bolån om de inte gör det 80/20 setup med deras lån.

Tre. Lägre ränta på 1 Mortgage – Låt oss säga att du räknar med att kunna betala ner ett betydande belopp på ditt bolån inom en snar framtid. Det fungerar i ditt bästa intresse att få en 80/20 hypotekslån, eftersom ni snabbt betala av andra lån, kommer din ränta på din första inteckning vara mycket mindre än om du hade finansierat hela 100% av lånet genom ett bolag . Vanligtvis räntan på topplån är mycket högre, men det är eliminerade när du betalar andra inteckning snabbt fart.

Det finns många sätt att använda kreativ finansiering för att finansiera en inteckning utan handpenning. Försök samråd med mer än en mäklare för att ta reda på vad alla dina alternativ är innan du bestämmer dig.