8 skäl att inte gråta över din inteckning

Ett. Att ha en inteckning kan stressa dig, speciellt om du inte har mycket sparande “efter att du har betalat din månatliga betalning. Men anser att detta – du betalar pengar till en inteckning varje månad, vilket är som påtvingade besparingar. I slutet av alla utbetalningar, du kommer att ha en bit av egendom!
2. Detta minskar risken för att du behöver hyra när du är pensionär. Betala hyra är bra nu, men när du är gammal och inte har en inkomst, skulle inte du älskar att inte behöva oroa sig för hyran? När ditt Bolån betalas ut, det lönade sig. Du kan bo där gratis för resten av ditt liv!
Tre. I Australien, trots finanskris i världen, gjorde våra fastighetspriser verkar inte påverkas så mycket. Ännu bättre nyheter, nu förtroendet ökar, så är fastighetspriser (naturligtvis, det är inte trevligt om du inte redan har en fastighet).
4. Hyr hjälper till att göra andra människor rika, är din avbetalning betala av din egen framtid. Du äger ditt eget öde!
Fem. Du behöver inte oroa dig för att sparkas ut eller har en slumpmässig hyreshöjning
6. Du kan göra ditt hem vackrare – du kan måla, kakla, få ny matta, nya skåp. Du behöver inte fråga “tillstånd” till fjäder ditt bo.
7. Om några år, kanske du kan låna mot eget kapital du har i din bostad (kan inte göra det med hyran!)
8. Miljontals människor runt om i världen lever med en inteckning – de också på något sätt få tid att åka på semester, gå ut för fancy middagar, kläder köpa och gå på bio. Du behöver bara vänja sig. Det är inte omöjligt att hantera dina lån och ändå ha ett liv.