7 skäl att använda en inteckning mäklare

För många människor, amorteringar är deras enskilt största kostnadspost. Ändå, vid finansiering ett hem, de flesta kanadensare don? T jämföra shop se till att de, Aore få den bästa bolåneräntan och villkor finns tillgängliga. Detta misstag kan kosta villaägare tiotusentals dollar under loppet av sin inteckning.

Här är sju sätt inteckning mäklare kan hjälpa:

Tillgång till konkurrenskraftiga priser

Mäklare hantera flera konkurrerande långivare och kan ofta komma exklusiva priser. Baserat på antalet inteckningar mäklare klara varje år, de har också befogenhet att förhandla om ränta rabatter från långivare, som kan föras vidare till sina kunder.

En kostnadsfri tjänst

Inteckning mäklare, AO tjänster är vanligtvis tillgänglig utan kostnad för konsumenterna. Mäklare betalas av långivaren ut av sina kunder.

Kunnig rådgivning

Mäklare erbjuder rådgivande tjänster, rådgivning och lösningar som är anpassade till varje kund, aos behov. Och till skillnad från banker, mäklare arbetar för dig.

Snabbhet och bekvämlighet

Mäklare kommer att arbeta kring en klient, AOS schemalägga att göra transaktionen så enkelt och bekvämt som möjligt.

pre-kvalificering

Oavsett om du, Aore shopping för ett nytt hem eller refinansiering din befintliga inteckning, kan en mäklare hjälpa dig att få ett lånelöfte inteckning, ofta med upp till en 120-dagars ränta garanti.

Konserverad kreditbetyg

När du handlar för en inteckning, det finns en ansamling av långivare undersökningar på din kreditupplysningsföretag rapport, eventuellt påverka din kreditvärdighet och, slutligen, är hastigheten och villkoren för din inteckning. Det här är inte, AOT fallet med en inteckning mäklare, som bara gör en utredning men kan fortfarande få många konkurrerande långivare att citera på ditt företag.

Sinnesfrid

Den kanadensiska föreningen för Ackrediterade Mortgage Brokers har en stringent etiska regler som medlemmarna är skyldiga att följa för att behålla sitt medlemskap.