7 konkurs stoppa avskärmning, kan konkurs stoppa avskärmning

Om du har problem med att göra ditt hus betalningar och även banken hotar avskärmning, kan du överväga att förklara kapitel 7 konkurs, och du är förmodligen undrar om konkurs kommer att stoppa avskärmning.

Samtidigt lämna in ett kapitel 7 konkurs kommer kortfattat stoppa utmätningar, är det inte garantera att konkurs kommer i utmätningar verkligheten stopp. När du deklarerar kapitel 7, är ett datoriserat vistelse tas i plats att stoppa borgenärer från att komma efter att du ständigt tills domstolen kan gå in och räkna ut vad man ska göra med det som du äger. Om du lämnar in en kapitel 7 konkurs, säger du att du har inget sätt att betala de pengar du är skyldig så att du inte kommer att arbeta ut en återbetalning program. Istället kan förvaltaren ta din egendom och sälja den för att betala tillbaka ett antal av de pengar du är skyldig. Några ditt hus equity kan vara skyddad, men baserat på vilken stat du bor i.

Ändå, för dem som har en hel del eget kapital i ditt hus för att stödja ett litet belopp som faktiskt är skyddat i ditt tillstånd med hemman undantag, det finns en god möjlighet att konkursförvaltaren kommer att sälja ditt hus, och du kommer att sluta gå bort med hjälp av de pengar var undantagna på grund av undantaget, men du kommer fortfarande att förlora ditt hem. Se till att du alltid ta kontakt med en konkurs advokat från ditt tillstånd innan du gör det slutliga beslutet om ansökan om konkurs.

Med det sagt, inte vänta till sista sekund för att få kontakt med företag lån modifiering eller inteckning refinansiera institutioner, är detta verkligen om ditt hus så att du måste göra allt du kan för att förhindra att ditt hus går in i en avskärmning fortsätter.