50-åriga hem hypotekslån

Du har säkert hört talas om intresse bara lån för villaägare som försöker att sträcka ut sina dollar. Nu, i Kalifornien, är den 50-årigt huslån sätta människor i traditionellt amorterade lån för ungefär samma månatliga utbetalningen.

Vissa branschexperter tror att 50-åriga hypotekslån är reaktionen på de stigande räntorna och den extremt höga fastighetsvärdena i Kalifornien.
Vad lånen gör för konsumenterna är att de kan undvika det intresse bara lån, och faktiskt bygga några egna kapitalet.

Kalifornien med intresse bara lån för att hålla betalningar ner medan eget kapital byggen är ingen hemlighet inne i världen för att köpa fastigheten. För vissa husägare intresse bara lån är deras enda sätt att ge ett hem i området. CNN.Com offerter inteckning vd Anthony Hsieh som säger “Mortgage långivare blir smartare för att få uppmärksamhet av konsumenterna.” Han säger två saker att tänka på är 50-åriga hypotekslån bygga eget kapital mycket långsamt, och med de justerbara priser, den månatliga betalningar kan komma att stiga.

Tänk, bara ränta lån erbjuder endast ränta endast betalningar för en viss tidsperiod, och räntan justeras med prime. När 3-10 år är klar, omvandlar lån vanligtvis med traditionella lån refinansiering 100% av den ursprungliga kapitalbeloppet.

Den 50 år inteckning gynnar husägare på tre sätt: 1.Det husägare kunde refinansiera när ett intresse bara lån är ungefär konvertera, ge befrielse från en justerbar ränta, 2. Den husägare undviker ett intresse bara lån och faktiskt bygger eget kapital, och 3. En husägare banker på samma månatliga utbetalningen varje månad, utan att oroa dig för justerbar sats inteckning.

Men om du försöker att undvika att sälja din bostad tänka på detta, vissa inteckning experter tror att den 50-åriga hypotekslån passar dem som planerar att stanna i sina hem under fem år eller mindre, medan räntesatsen på lånet är fast.
“Om du ska vara där i mer än fem år, du spel,” Marc Savitt av konsumentskydd för National Association of Mortgage Brokers berättade en lokaltidning. “Du vet inte vad räntan kommer att vara. Jag skulle inte göra det.”