5 överväganden när man jämför inteckning refinansiera priser

Att få ett hypotekslån är inte något man kan ta ut, ta hem och sedan glömma. Det har sina risker. För att verkligen maximera den typ av affär du får på lång sikt, måste du se upp för fluktuationer i bolån, som lyckligtvis eller olyckligtvis, förändras stegvis varje dag. Ibland kan det hända även flera variationer på en dag. Här är några övervägande när man jämför inteckning refinansiera priser för att få de bästa priserna möjligt för ditt lån:

1.Provide din kredit rapport.
Du kan alltid få offerter bolåneräntan, även utan en kreditupplysning. Men för att få den exakta låneräntan korrekt, kommer din långivare be dig att ge din kredit rapport. Om du vill ha de exakta siffrorna, få en kopia av din rapport först innan du börjar handla för inteckning refinansiera priser.

2.Säkerställa alla avgifter inkluderade.
Att få ett hypotekslån refinansieras innebär att du kommer att få betala för vissa avgifter. Om du arbetar med en pålitlig långivare, kommer de att vara villiga att ge dig all information du behöver. Andra, tyvärr, kommer helt enkelt att undanhålla den informationen.

3.Kontrollera hur ofta långivaren göra lån omräkningar.
Det bästa sättet att behandla ett hypotekslån – eller något lån för den delen – är att få ut av det så fort du kan. Det är därför det är alltid ett bra beslut att ha en personlig avbetalningsplan inrättats innan du tar ett lån. En varannan månad gårdsstöd, till exempel, kommer att hjälpa dig att betala av lånet tidigare och undvika extra avgifter.

Kontrollera med din långivare att avgöra hur ofta de gör lån omräkningar. Årliga omräkningar är till nackdel för dig, så när man jämför inteckning refinansiera priser, leta efter företag som omräkna ofta – varje dag om du kan hitta dem eller åtminstone, varje månad.

Varför är detta viktigt? I framtiden, kan du ha möjlighet att få en bra mängd kontanter från en bonus eller en befordran och vill använda den för att betala av ditt lån. Om din långivare inte räkna om ofta, kan du ha fastnat på den gamla räntorna, oavsett hur mycket pengar du sätter i. Om din långivare räknar ofta, kan du börja betala för ditt lån på nyare, lägre räntor.

4.Take fördel av bindningstid.
Dra nytta av en god inteckning refinansiera takt genom att ha den inlåst av din långivare. Ett lås period är den tid i vilken den nuvarande eller avtalad ränta är hedrad av långivaren. Det betyder, kommer räntan att förbli så inom en viss tid. Detta kan vara allt från ett minimum på 15 dagar till högst 60 dagar.

Den bindningstid du väljer beror naturligtvis på hur länge du vill behålla räntan och hur mycket du har råd att betala. Kortare lås perioder kommer att ha mer överkomliga bolåneräntor medan längre perioder kommer att ta ut högre priser. När man jämför inteckning refinansiera priser, försöka jämföra bindningstider samt.

5.Be försiktig med vad du ser.
De flesta konsumenter är rullas in genom smart reklam för låga räntor. Dock kommer inte alla konsumenter landa antagligen denna kurs eftersom deras kvalifikationer varierar. Dessutom kan vissa företags annonserade priser låsas in endast i ungefär 15 dagar. Om du inte kan stänga inom denna tid, kan det inte vara värt att överväga att jämföra dessa priser alls.

Dessutom, om du försöker jämföra inteckning refinansiera priser utan att ha din kör kreditupplysning, alltid studera förhandsgodkännande gäller uppskattning av lånet noggrant. Du vill inte ha några överraskningar i framtiden, särskilt om de är till nackdel för din ekonomi.