5 bra anledningar att re-inteckning

Det finns många skäl till varför du bör överväga en ny inteckning. Du kan bli överväldigade med det stora antalet annonser på senare tid, allt du uppmanas att på nytt belåna ditt hem. Ytterst beror beslutet att åter inteckning på din egen ekonomiska status, och din ekonomiska plan. Här är några vanliga orsaker till varför husägare väljer att ansöka om en ny inteckning.

1) Lägre avbetalning.

Du kan ha ett byte av jobb nyligen och din lön är inte lika mycket som tidigare. Eller ditt företag lider på grund av den nuvarande ekonomiska nedgången. Som ett resultat, tycker du att kassaflödet har varit tight, och du kan inte längre ha råd med din nuvarande inteckning betalningar. I det här fallet, kan du ansöka om ett nytt lån för att sänka dina amorteringar. Naturligtvis kan din betalning vara längre, och du kan bli skyldig att betala mer intresse i det långa loppet. Men åtminstone du får behålla ditt hem.

2) Förkorta längden på hypotekslån.

Detta är motsatsen till det första scenariot. Du hittar nu själv i en betydligt bättre finansiell ställning, och vill betala av så mycket av ditt bolån som möjligt. Villaägare gör ibland att så att de kan spara på att betala rejäl ränta på sina nuvarande bolån. Förkortning av inteckning innebär oftast högre månatliga betalningar.

3) Utbyte hem kapital för kontanter.

Detta är en mycket vanlig orsak. Du har betalat amorteringar för år nu, och det finns kapital tillgängligt. Av skäl kassaflöde, kanske du vill byta en del av det egna kapitalet för en klumpsumma. Den summa pengar kan användas för affärer eller för en familj nödsituation.

4) pensionering ändamål.

Ni har beslutat att gå in i full eller delpension. Släpper eget kapital från din inteckning kan hjälpa till att finansiera din pension. Du kan starta en sida verksamhet med dina pengar, arbeta färre timmar per dag, och njuta av mer fritid.

5) Investera i ett andra hem.

Kanske tiden är rätt för att investera i ett andra hem. För att betala handpenningen, behöver du en klumpsumma pengar. Släpper eget kapital är ett sådant alternativ. Den kontanta kan användas för att köpa en annan fastighet för investeringar, eller för pensionering ändamål.

Hela idén med re-inteckning är att frigöra kapital för kontanter, eller att sänka räntan. Ditt beslut att satsa på en ny inteckning beror på hur du ska använda den re-inteckning för att avancera ditt eget intresse. Olika människor har olika behov. Vissa kanske behöver pengar för att betala av kreditkort skulder, medan andra bara vill ha en andra fastighet vid havet för fritidsändamål. Oavsett din anledning, alltid tala med en professionell re-inteckning rådgivare att ta reda på mer om mer re-inteckningar kan hjälpa dig.