4 varningsskyltar att inte ignorera att undvika hem utmätning i uk

Återtagande är en stressande process. Ingen vill förlora sitt hem, ett hem är en symbol för prestation i livet. Dock blir det ibland situationen så hårda att återtagande tycks vara oundvikligt.

Däremot vänder situationen inte dåligt natten. Det finns några varningssignaler som hjälper dig att förstå att du är på väg mot utmätning. En klok husägare skulle ta dessa tecken på allvar och tänka på en väg ut innan det är för sent. Det är viktigt att förstå att återtagande är inte oundvikligt, några försiktiga steg kan hjälpa dig att sluta hem återbördande.

Om du kan förutse problem, kan du förbereda dig och tänka på något sätt ut. Om ingen planering verkar vara till hjälp att du kan sälja ditt hus snabbt eller sälja och hyra tillbaka ditt hus för att undvika utmätning.

Här är en lista på fyra varningstecken som tyder på att ditt hem kan återtas inom några månader:

1] Ingen sjukförsäkring: Hälsa Problemet är en av orsakerna bakom ekonomiska svårigheter. Genom att välja en lämplig plan sjukförsäkring som ger tillräcklig täckning för de familjemedlemmar är vad du behöver. Detta är viktigt även för de människor som inte har något ekonomiskt ansvar, såsom bolån. Om du inte har en ordentlig försäkring plan på plats, gå för en.

2] Maxing ut på kreditkort: Kreditkort skuld är ett viktigt skäl för människor att komma in pengar kritan. Även oprioriterade skulder inte kan vara ett stort hot för ditt hem, men ändå det kan skada den finansiella jämvikten i din familj. Stansning ditt kreditkort för mer än vad du har råd är inte en god praxis. Om du har gjort detta för ett par dagar, kan du vara i trubbel i framtiden.

3] betala lägsta saldot på kreditkort: Genom att betala lägsta saldo på ditt kreditkort som du inte kan betala av ditt kreditkort i sin helhet, så småningom kommer du att hitta dig själv i djup skuld. Se till att du betalar mer än det lägsta beloppet.

4] Ingen katastroffond: Du bör ha någon fond för akuta, inga pengar för akut behov är ett tecken på ekonomisk problem. Plötsliga hälsoproblem kan bara skada din kredit och lamslå dig ekonomiskt.

Om du upplever någon av de ovan nämnda kännetecknen, börja ta väl hand om din ekonomi. För omedelbar kontant, prata med kontanter köpare i Storbritannien, se till att din kredit är i bra form.