4 goda skäl för refinansiering inteckningar

Beslutar att refinansiera ditt bolån beror på olika orsaker för olika människor. Det verkligen kommer att bero på din situation och veta varför du vill att refinansiera. Låt oss titta på tre vanligaste orsakerna människor refinansiera sina nuvarande inteckning.

Ett. Om du betalar för mycket varje månad för din inteckning kan det vara dags att refinansiera. En nedgång i räntorna skulle innebära stora besparingar för dig. Om du har gjort dina betalningar i tid och ha en god övergripande kredit värdering refinansiering till en lägre boränta kan sänka din månatliga betalningar och hjälpa dig att få mer pengar i slutet av månaden,

2. Om du har byggt upp en del eget kapital i ditt hem och du behöver komma åt några kontanter refinansiering din inteckning kan vara just den platsen för att få den. Om fastighetsvärdena har ökat sedan du tog ut ditt bolån du sitter på en hög med pengar som skulle komma till hands.

Bankerna bryr mig egentligen inte om vad du vill ha pengarna till. Vanliga skäl till att dra ut lite pengar på det egna kapitalet i ditt hem kan omfatta att betala för din dotters bröllop, gör ett hem förbättring, ta en semester, eller betala för college undervisning.

Alla banken vill se är att du har ett sätt att återbetala lånet och de är säkrade genom eget kapital i ditt hem när de gör lånet.

Tre. Om du har en justerbar sats inteckning som har smugit sig upp och är redo att rulla in i en hög fast ränta kan vara en annan anledning till att refinansiera. Människor tar ut en arm för att få en lägre ränta och att kunna kvalificera sig för en lite dyrare hem.

Efter ett antal år ARM kommer att vara redo att bosätta sig i en fast ränta lån. Beroende på fast ränta du kanske kan göra bättre genom refinansiering. Din hypotekslån professionell kan hjälpa dig att bestämma den bästa vägen för dig att gå om detta är fallet för dig.

4. En annan anledning till att människor ser på refinansiering är att förkorta längden på lånet. Som ofta sker när man vill gå från ett 30-årigt lån till ett 15-årigt lån.

Om din inkomst har gått upp och du bestämmer att du vill bo i hemmet du har för många år framöver då detta är vettigt. Betala av dina lån i förtid ger dig tryggheten av att veta att du äger ditt hem.

Dessa är fyra goda skäl till att du kanske vill att refinansiera bolån. Det viktiga är att veta “varför” du vill göra det och se till att det är bäst för din situation.

Lär dig att refinansiera din inteckning även om du har dålig kredit.