30-årigt bostadslån bra för inteckning refinansiering

Ett 30-årigt lån med en fast ränta är en bra refinansiering alternativ för dem som fastnat med stigande avbetalning. Justerbar ränta inteckning, även känd som en ARM, verkade som en bra idé för många människor. De var garanterade en mycket låg ränta under några år. De trodde ofta att de skulle kunna hantera de större betalningar eller att de skulle sälja huset innan hastigheten justeras. Många var fel. När priserna började stiga, såg många sina betalningar ökar med flera hundra dollar. Vad gör du?

För några år sedan, var några inteckning mäklare avskeda en fast ränta 30-årigt lån som en gammal idé. Med andra alternativ som föreskrivs lägre räntor och avsluta kostnader, var den enkel att sälja till köpare. Men, när armen är priserna började öka, trycket ökar på många hem budgetar. Den en gång prisvärd inteckning betalning blev monstret konsumerar allt. För dem som valde fast ränta inteckning, dessa tryck är inte där. En enda garanterad betalning för lånets löptid. Om du vill betala mer, kan du. Men om du inte kan betala den extra några månader, då är det också okej.

Om du letar efter en fast ränta 30-års inteckning refinansiering, så här är några saker att fundera. VA bolåneräntor är fortfarande klart under det historiska genomsnittet. Nu är det dags att flytta till refinansiera. Om du är en veteran, kan du kvalificera sig för olika VA lån som har sänkt räntorna och inte kräver pengar ner. FHA lån till många människor till konkurrenskraftiga bolåneräntor och minskad handpenning krav. Konventionella lån är också tillgängliga från någon inteckning långivare. Tala med en inteckning professionell för att diskutera dina bästa alternativen för en 30-årig fast ränta inteckning.

En fast ränta 30-års inteckning tillåter drömma utrymme i budgeten. För många refinansiering är egentligen inte valfri. De har drabbats av stigande avbetalning och det finns inget mer utrymme i budgeten. De behöver refinansiera att få andrum tillbaka. Men när du får ett fast inteckning belopp, får du en stor frihet ekonomiskt. Om du får en höjning, så att extra pengar kan fördelas där du vill att det ska gå. Du kan betala lånet av tidigt eller lägga pengar undan till pensionen. Det blir ditt val. Inte bankens val. Prata med en inteckning professionell och se hur du kan ta tillbaka kontrollen över din inteckning.