3 tips för att få den bästa räntan för ditt nya hem

Få fullständig information om vad din kredit rapport säger. I hopp om att få de bästa flighterna för ett nytt hem, bör man få en fullständig, up-to-date, felfri kopia av hennes / hans kreditupplysning. Om kredit rapport visar att något av dessa kriterier inte är uppfyllda eller att varje lagförslag har ännu inte betalas i sin helhet, gör allt för att få så mycket så möjligt. Dra upp de lösa ändarna på din kredit rapport för att åtminstone visa sitt engagemang för finansiell stabilitet och ansvar.

Tre andra tips för att få den bästa räntan för ett nytt hem är:

Att behålla en professionell officer hypotekslån är ett bra alternativ till att bli organiserade i finansiella frågor.

Ett lån officer kunde hjälpa någon med dålig kredit med en plan för att få den bästa räntan, vilket inte nödvändigtvis innebär en låg ränta. När man diskuterar mål för framtiden, vissa uppgifter om en persons ekonomiska beteende kan komma fram i ljuset. Ett lån officer kan tänka dessa uppgifter motiverar en högre ränta under en kortare tid, kanske.

Dessutom har bara ansikte mot ansikte möten med ett lån officer. Dessutom, om de försöker kränga ett visst företags lån, avsluta mötet där. Lånet officer bör göra vad som är i bästa intresse för hennes / hans klient, inte vad som är av intresse för ett visst lån företag.

Bara låna det belopp du behöver och har råd att betala tillbaka.

Bli inte övernitisk eller falla för myten om att ett lån är något “gratis” pengar. Pengarna kommer att betalas tillbaka. Av den anledningen, få en kopia av din kredit rapport är att långivarna kommer att se till att få en att granska din kredit historia. Agera som en riktig långivare skulle i bedömningen av kredit rapportens uppgifter ärligt och objektivt. Genom att ha en kopia av hans / hennes egen kredit rapport, kommer en person som informerar henne / hans beslut om vad du kan hantera. Bli din egen bästa finansiella guide.

Gör finansiell verksamhet med en kredit union.

En kredit union är en ekonomisk verksamhet som styrs i huvudsak av sina kunder, av dem som placerar sin ekonomiska trygghet i unionen. Kreditföretag skiljer sig från bankerna eftersom människor som har konton i Credit Union är Credit Union ägare. Precis som ett lån officer inte är tänkt att ha en trohet till någon annan än kunden, har Credit Union också ingenting investerat i huruvida en klient går med ett visst lån företag eller hur mycket hon / han kan spendera på ett nytt hem. Att kreditföretag är per definition icke-vinstdrivande, kan de arbeta till en lägre kostnad än många vinstdrivande institutioner, vilket sparar medlemmarna i Credit Union pengar.

Få bästa räntan på ett lån är inte det svåraste om en person är helt en del av processen. Man kan inte stå och använda ursäkten “jag vet ingenting om ämnet.” Första gången husköpare, första gången bilägare, etc. måste alla vara vid rodret i sina finanser. Genom att göra så, kan en person själv kunskap om fler alternativ, fler “outs” än den vanliga lekman som inte bekanta sig alls med hur ekonomi, räntor och lån arbete.

Så länge som en person som är tålmodig med henne / honom själv under hela processen, kommer den bästa räntan vinnas. Och det är viktigt att inte känna forcerat-vara noggrann och grubblande så långsamt som behövs under denna process kommer utan tvekan slutet på de bästa resultaten. Stora räntorna är inte allt som finns till liv, men om de fullföljs på rätt sätt och tålmodigt, kan de definitivt förbättra den.