3 steg du måste göra om du vill betala av dina lån i 7 år eller mindre

En av de enskilt största finansiella inköp en person gör under en livstid är ett hem. Och oftare än inte, är ett hem inteckning krävs för att finansiera köpet. Men hur många har sagt, att det nuvarande sättet en inteckning betalas ut, är som en cancer på vår finansiella hälsa? Inteckning och banksektorn har erbjudit sig att den intet ont anande allmänheten den 30-åriga fast upplupet inteckning den dyraste inteckning, en finansiell cancer besläktad med erbjudande tobaksindustrin cigaretter.

Amerikanska konsumenter har haft några andra val, utan att använda en inteckning, som enbart gynnar banker och låneinstitut. Nu ett revolutionärt inteckning program är tillgängliga som kommer att visa dem hur man betala av sina hem inteckning i så lite som 7 år.

Ange Pengar Principal Group, ett företag beläget i Utah, som grundades av Ariel Metekingi, anative i Nya Zeeland. Deras främsta innovativa inteckning produkt, The Mortgage Eliminator, är baserad på en 30 år + beprövad australiska branschstandard och modell som används av över en tredjedel av husägare i landet. Det infördes senare till Nya Zeelands marknad, där husägare där uppnå liknande resultat, betala av sina skulder och inteckning i genomsnitt 6-10 år.

Denna kraftfulla nya verktyg för att bekämpa den nuvarande ekonomiska pesten av skulder kombinerar amortgage och en fullsortimentsbank konto. Den nya “all-inclusive” typ lån skapar enorma besparingar i räntebetalningarna och satsningar lån på en halv till en tredjedel av den tid som kräver liten eller ingen förändring av de aktuella utgifterna vanor eller inkomst.

Hur fungerar det? Villaägare insättning inkomster och andra tillgångar i newmortgage konto och eftersom det ger tillgång som ett checkkonto, är kostnader betalas ut från det med check eller ATM-kort. Den grundläggande delen är att när husägare pengar inte används det sitter i inteckning kontot, minska den dagliga lånet balans på vilken ränta beräknas. Detta sparar i genomsnitt hundratusentals i ränta under livet en typisk lån och minska intresset innebär mer pengar till huvudmannen, så husägare bygger eget kapital snabbare och äger sitt hem tidigare.

“Vad detta innebär för villaägare, är det möjligt för dem att ta kontroll över sin finansiella hälsa”, säger Ariel Metekingi, grundare och vd för Pengar Principal Group. “Med denna nya låneprogram, kan en husägare bekämpa finansiella cancer som kallas konsument skuld plus aktuella alternativ inteckning och det tillåter husägare att nå sina mål tidigare i livet, snarare än senare Det här är inte en mystisk trick av siffror;. Den är att helt enkelt ta bort Räntemarginalen bankerna tjänar och ges tillbaka till husägare. ”

Det finns tre steg som konsumenten kan vidta för att minska sin inteckning utbetalning och njut av ett hem lönat sig i så lite som 7 år.

Ett. Bestäm vad dina mål är

Ett av de första stegen med inteckning Eliminator programmet är att få en tydligare bild av var du är på väg ekonomiskt-tal, och besluta om vilken typ av mål du vill nå. Först ta en titt på var du var fem år sedan. Vilken typ av förväntningar hade du än? Visste du tänker på vissa saker att hända nu? Om de inte hände, har du viljan att göra ändringar för att nå dessa mål?

Målsättning är viktigt, eftersom det tillåter dig att skapa en flexibel och tidsplan för att sätta på plats och hålla sig till. Föreställ dig där du vill vara i fem år. Vad vill du åstadkomma?

Låt oss säga att en del av dina mål är att ha en katastroffond på minst ett år av din nuvarande inkomst och du vill nå detta belopp, säg, 2 år. Och ännu ett mål, (om du har ett barn eller barn) är att avsätta ett college fond. Och slutligen, har du drömt om att sportbil du alltid velat sedan du var tonåring.

Nu när du har några mål i åtanke, vad skulle det ta att nå dessa mål? Och tänk på att din hushållsinkomst förmodligen kommer att förbli konstant.

Finns det aktuella investeringsalternativ eller skuld alternativ eliminering, vilket kan hjälpa dig att nå dessa mål?

Använda flexibla inteckning konto via Mortgage Eliminator kan öka din förmåga att spara ränta och pengar och frigöra resurser för att hjälpa dig att nå dessa mål. Och det behöver inte att drastiskt ändra dina utgifter vanor eller aktuella hushållens inkomster. Bara bestämma din budget och var pengarna du gör spenderas i ditt liv.

2. Sätt upp en budget

Nästa steg i att betala av dina lån är snabbt att titta på dina nuvarande utgifter vanor och skapa en budget. Hur svårt är det? Det beror på din nivå av engagemang och din förmåga att disciplinera dig in över din budget.

Ett sätt som hjälper husägare är genom inkluderade budgetering programvara och personlig coaching och bedömmning med inteckning Eliminator, från Money Principal Group. Studier visar och mänskliga naturen återspeglar detta, är att om vi har verktyg och en personlig coach för att hjälpa till att skapa och upprätthålla en budget, vi är mycket mer troligt att lyckas. Pengar Principal Group säger att över 90% av sina “kunder att nå framgång med The Mortgage Eliminator systemet.

Tänk på att ha en coach för personlig finansiell utbildning, precis som en stor tennisstjärna har en coach eller golfproffs har en coach. Hur många av oss är beroende av en coach för att bli ekonomiskt rika?

Med inteckning Eliminator, du får den viktiga delen, en coach för att granska, skapa och hålla sig till en budget som skapar ett positivt kassaflöde, vilket kommer att ta dig till nästa steg i att betala av dina lån på kortare tid, utan att någon förändring till din nuvarande inkomst eller utgifter vanor.

Tre. Få en finansiell översyn och analys

Allas finansiella situation är annorlunda och helt unik. Tänk dig att din situation som den mänskliga kroppen och finansiella skulder (inklusive en inteckning) som en cancer. Innan en kirurg skulle fungera på en patient, en fullständig översyn av symtomen och där tostart skärande görs FÖRE kirurgen utför en klippa.

Tänk på en finansiell översyn och analys som samma sak som “kirurgiska omdöme” på din situation. Vilken typ av inteckning är du på nu? Är du en första bostad? Är du i en ARM lån och nu kan behöva byta till en fast ränta lån?

Vad är din ekonomiska “bild”, och din nuvarande budget? Din inkomst, utgifter, nuvarande skuld och dina kortsiktiga och långsiktiga mål faktor kraftigt i den finansiella översyn och analys.

För att avgöra hur snabbt du kan betala av dina nuvarande skulder och bostadsobligationer (eller hur snabbt du kan betala av ditt första hem, om du är en första-timer), måste en finansiell “ögonblicksbild” eller översyn slutföras. Ta en titt på hela din bild av inkomster, skulder, och hur det relaterar till dina mål, är det avgörande steget, för att avgöra hur man bäst bör du börja din plan.

Vad är det strategiskt bästa sättet för dig att nå dina mål? Med en ekonomisk översikt och analys från Money Principal Group, är en plan som skapats för att visa dig de bästa alternativen som hjälper dig att nå dessa mål snabbt. Endast ett lån som sparar pengar erbjuds och om det inte gör strategiskt, ekonomiskt sunt förnuft för dig, är det inte erbjuds och ett annat tillvägagångssätt föreslås.

Är detta nya lån produkt-och systemutveckling för alla? Ja, om du kan uppnå enkla disciplinerna budgetering och för närvarande har positivecash flöde eller är villiga att se över din budget för att återkräva medel för att skapa betydande positivt kassaflöde. Du måste vara coachable och låta dina mål att diktera din planof åtgärd. Om du är villig att göra det, är payoff obegränsad och att bli av med skulden och ditt hem inteckning i 6-10 år är inte längre en dröm, det är verklighet.

“Förmågan att vara inteckning fri inom 6-10 år, snabbt eliminera konsumenternas skulder och frigöra befintlig inkomster att starta ett betydande investeringsprogram för framtiden är nu en verklighet. Allt detta kan vara möjligt utan att kräva någon extra inkomst eller reducingstandard av living. Mortgage Eliminator har befogenhet individen i Nya Zeeland och Australien för att positivt påverka sitt eget ekonomiska öde på ett sätt, som traditionellt, kunde många inte annars uppnår. ” säger Metekengki. “Det är nu tillgänglig för USA, för att uppnå samma nivå av ekonomisk framgång och frihet, som redan upplevt och beprövad i dessa internationella marknader.”

För mer information om hur du kan bli skuldfri och betala av ditt hem inteckning i så lite som 7 år, och uppleva de besparingar med pengar Principal Program använder sin egen kalkylator, besök www.PDXLoan.com eller ring 1-800 – 862-0784 ext 21.