3 nycklar till dåliga lån kredit inteckning

Granska dina finanser och kontrollera din rapport kredit värdering för att hitta sätt att förbättra din kredit värdering. Det kan finnas fel i din kredit rapport som drar ner dina poäng. Du kanske kan fixa ett fel direkt, vilket skulle kunna göra stor skillnad i några veckor.

Om du har möjlighet att, försök att betala ner några kreditkort och undvika att hålla höga saldon på något kort. Du skulle bli förvånad över att du kan öka din rating med ett par tweaks. Vid tiden du är redo att ansöka om ett bostadslån, kan din kredit värdering förbättras då, vilket kan innebära stora besparingar i din månatliga betalningar.

Andra arbetar på att spara eller låna en insättning. Oavsett din kredit värdering, måste du lägga ner en insättning på en inteckning. Beroende på vilken typ av inteckning, kan det vara så lite som 3% för en FHA lån eller upp till 25% för en förvaltningsfastighet inteckning. De flesta banker behöver 10% eller 20% som en deposition. I varje fall kommer en kontant deposition krävas av den tid du stänger. Glöm inte att spara pengar för avslutande kostnader, vilket kan genomsnitt 3% eller ett par tusen dollar.

Slutligen, prata med olika bolåneinstitut. Ta reda på vad dålig kredit bostadslån lån du skulle kvalificera sig för, och vid vilken ränta. Varje långivare har olika lån typer och kvalifikationer, så det är bäst att prata med ett antal långivare att få de flesta alternativen. Alla dessa steg kan göras samtidigt för att spara tid.

Tänk på att använda en mäklare matchningstjänst att upptäcka flera mäklare bostadslån och långivare på samma gång. Vår hemsida kan rekommendera några bra tjänster, och har även användbara artiklar och tips för att hjälpa till med detta. Var noga med att ställa frågor till varje mäklare, och jämföra olika lån och betalningar tillgängliga för dig. Utvärdera samma inteckning typ för en likvärdig jämförelse. Till exempel, ta 30-årig fast ränta mellan olika långivare. Det kan ta tid att upptäcka den bästa lösningen, men det är möjligt att få ett bolån även med dålig kredit.