3 mycket viktiga hus att köpa tips

Att köpa ett hem är en stor tid och pengar investeringar men oroa dig inte! Med några viktiga tips hus att köpa du kan göra den bästa investeringen samtidigt ta del av gissa räkna ut ditt beslutsfattande och njuta av processen lite mer.

Ju mer du vet och ju fler tips du har i fickan desto mer självförtroende du kommer att ha när du gör det stora beslutet!

Att köpa ett hus är en av de mest spännande och givande upplevelser i livet. Nu till tipsen!

Innan ens söker ett hus att du har råd att köpa. Räkna ut vad du behöver för en handpenning, avsluta kostnader, reparationer, rörliga kostnader, och hur mycket fastighetsskatt och försäkring kommer att köra dig. Dessa kombinerade kan betyda att du kommer att behöva en hel del pengar up front och direkt påverka din månatliga inteckning betalning för kommande år. Gå till en Mortgage Banker att få en uppfattning om hur mycket pengar du behöver på framsidan. De kommer att gå över de teoretiska kostnaderna för att köpa ett hem i området du kan vara intresserad av

Nu till 3 Best House Köptips som ofta förbises i de flesta publikationer hus att köpa.

Dessa är inte de ned och gritty tekniska detaljer av saker som vad ett köpekontrakt är eller vad som finns i den slutliga ansökan om inteckning. Inte heller är de avsedda att täcka allt i huset köpprocessen. De är helt enkelt 3 sunt förnuft men mycket viktiga tips att tänka på när man köper ett hus så att du kan göra det bästa beslutet på bästa tid och göra en bra investering!

hus att köpa tips: # 1

Kom alltid ihåg när man köper ett hem som du också köpa området kring den. Trakten är inte bara viktigt eftersom du måste leva i den, men eftersom området kvalitet kommer att ha en enorm inverkan på uppskattning värdet på ditt hem.

hus att köpa tips: # 2

När du besöker ett hus måste du hålla ett par saker i åtanke. Följande tips kan du få ut det mesta av ett hus besök.

Begär att säljaren inte vara närvarande.

Försök att inte påverkas av möbler eftersom det inte kommer att vara där nästa gång du ser det!

Notera eventuella uppgraderingar som kan spara dig pengar senare.

Observera grannarna. Tar de hand om gräsmattan? Är det bryts ner bilar i deras uppfart?

Försök att visualisera huset under alla årstider och väder.

Fråga om infrastrukturen, inklusive VVS, el, gas, värme och luftkonditionering genom att be om säljarens avslöjande uttalande.

Se planritningen ger tillräckligt utrymme för allt du och / eller din familj kommer att föra.

Kontrollera att du tar anteckningar så att du kan hålla koll på de hus du besökt. Den genomsnittliga familjen turer över 15 hem. Du kommer att börja bli förvirrad om du inte försöker att urskilja vad du tyckte om och inte tyckte om vissa egenskaper.

hus att köpa tips: # 3

När du äntligen hitta en och göra ett erbjudande är det dags att pruta och förhandla. Du har två motstridiga mål, men du vill ha det bästa av båda:

Få det bästa du kan.

och

För att få huset.

Du måste förhandla om villkoren, villkor och kostnader och din fastighetsmäklare kommer att hjälpa dig att göra detta. Inte bara gå och betala det begärda priset för ett hem. Försök att få det bästa erbjudandet.

Kom ihåg att du måste ge för att få.

Dessa är alla vapen i din förhandlingstaktik.

Förvara dessa 3 tips hus att köpa i åtanke när du går igenom processen och du kommer att kraftigt öka dina odds för att göra en bra investering!