2: a inteckning lån efter konkurs – förstå grunderna

Att få en 2: a inteckning lån eller hem kapital lån efter en konkurs är genomförbar. Dock bör lånet sökande vara medveten om vissa nackdelar med dåliga krediter lån. En konkurs är destruktivt att kredit poäng.

I verkligheten många ekonomiska experter avskräcka konkurser. De som filen kapitel 7 eller kapitel 13 utsätts för högre finansiera räntorna på bostäder, bilar etc. Innan du ansöker om en 2: a inteckning, vet vad som väntar och förstå grunderna i att få en rimlig ränta.

förvänta sig högre finansiella avgifter eller räntor

Efter en konkurs, många människor är tveksamma till att ansöka om kredit. De förväntar sig högre priser, vilket också kommer att öka månatliga betalningar. Men att få nya krediter konton är avgörande för att återupprätta och bygga kredit historia. Å andra sidan, få en långivare att godkänna en ansökan kreditkort efter en konkurs är utmanande. För denna fråga, vissa människor väljer att få en 2: a inteckning lån.

Att få godkänt för en 2: a inteckning efter en konkurs är lättare eftersom lånet är säkrat genom ditt hem eller egendom. Således, om du slutar betala på lånet, får långivaren kräva din fastighet och sälja den för att få igen sina förluster.

Även om dessa lån är bra för att förbättra kredit, bör de sökande inte förvänta de bästa priserna. Traditionellt, 2nd bolån har högre priser än bottenlån. Men om du har en nyligen konkurs, räknar över genomsnittet. För att undvika en stor månatlig betalning, låna en liten summa pengar.

Ett annat alternativ innebär att låna pengar, och deponera medlen på ett sparkonto. Under loppet av sex månader, återbetala långivaren använda insatta medel. På så sätt förbättrar du kredit historia och undvika risken att inte kunna betala tillbaka lånet.

med sub prime lån långivare för bästa priserna

Ansöker om en 2: a inteckning med din nuvarande långivare kan inte vara det bästa alternativet. Om du fått ditt första inteckning med god kredit, kan långivaren inte godkänna din låneansökan efter en konkurs. Kontakta istället flera sub prime långivare. Sub prime långivare godkänner lån för alla kreditinstitut typer. Därför kan de sökande få godkänt efter en konkurs, utmätning, återtagande, etc.

Dessutom sub prime långivare brukar erbjuda bättre priser än traditionella bolåneinstitut och banker. Online inteckning mäklare kan hjälpa dig att hitta en dålig kredit eller sub prime långivare. Dessutom mäklare erbjuder sökande olika lån alternativ. Som ett resultat, kan lån sökande välja långivaren som erbjuder de bästa flighterna och lånevillkor.