100% refinansiera inteckning för konsolidering och andra purposes_

Det är möjligt, om du har byggt en del eget kapital i ditt hem med din avbetalning eller på grund av en ökning på fastighetens värdighet, för att få en 100% refinansiera hypotekslån och använda de extra pengar för att konsolidera din utestående skuld eller använda den för något annat ändamål som du kan tänka dig som hemma förbättringar, inköp av varor, etc.

Få finansiering på detta sätt är förmodligen en av de billigaste sätten att finansiera dina behov. Räntorna du kan få med bolån är det lägsta av lånemarknaden och om du råkar refinansiera med en lägre hastighet än den du gick till med dina tidigare lån, kan du spara tusentals kronor på samma gång.

billig finansieringskälla

Refinansiera hypotekslån kan ge pengar med sänkta räntor och genom att få en längre återbetalning program du kan vara säker på att amorteringar är tillräckligt låg så att du har råd med dem utan krångel. Det är därför den ytterligare finansiering kan du få med cash-out refinansiera lån är perfekt för konsolidering ändamål.

Eftersom dessa lån ger en hel del extra pengar, kan du använda överskjutande belopp att betala av utestående skulder. Chansen är stor att denna skuld är oftast utan säkerhet och därmed kommer du att byta ut dyra lån (särskilt om det består huvudsakligen av kreditkort och lagra kort skuld) med ett billigt lån och sluta med en månatlig betalning.

få en lägre ränta

Om marknadsförhållandena har förbättrats sedan du fått det tidigare hypotekslån eller om din kredit och situationer inkomster förbättras, är det möjligt att du kan få en lägre ränta på ditt refinansiera bostadslån. Detta innebär att du kan ha möjlighet att spara tusentals dollar under hela lånets löptid.

Enbart räntesänkning på en enda punkt kan spara dig mycket pengar. Till exempel: En 7% APR bostadslån kommer att kosta dig $ 700 varje $ 10,000 per år. Om lånet har en återbetalning program på 25 år, kommer det att kosta dig: $ 17,500. Men om du kan få en 6% APR istället, kommer du att spara $ 100 varje $ 10,000 per år och därmed, på längre sikt, kommer du att spara $ 2,500. För en $ 100,000 lån, innebär detta besparingar på upp till $ 25,000.

skuldkonsolidering och andra ändamål

Som förklarats ovan, dessa lån är perfekt för att konsolidera skuld. De ger billig finansiering med vilken du kan ersätta dyra utestående skulder och få en enkel och lägre månadsbetalning du kommer inte ha problem ge. Men även om du inte behöver konsolidera, det finns andra syften att pengarna kan ha.

Eftersom dessa lån ge billig finansiering några inköp eller projekt som oftast behöver högre ränta kan ersättas med dem vilket sparar tusentals dollar. Till exempel kan du använda pengarna för att finansiera ett projekt hem affärer, köpa kontorsutrustning som datorer, finansiera köpet av en bil eller bil, etc. Oavsett ändamål du har i åtanke, kan 100% refinansiera bolån ger dig extra finansiering på mycket låga räntor.