100% inteckning finansiering – ett sätt att undvika privata försäkringar för hypotekslån

Helst traditionella bolåneinstitut vill ha nya husköpare att ha en 20% handpenning när man köper ett nytt hem. Således, om du köper en $ 200.000 hem, bör du vara beredd att ha $ 40.000 som en delbetalning.

Tyvärr har många människor inte denna typ av pengar som ligger runt. För denna fråga, var privata försäkringar för hypotekslån (PMI) skapades som ett sätt för inteckning företag att få tillbaka sina pengar om en husägare standard på lånet. Det finns olika lån tillgängliga för att hjälpa människor med avbetalningarna. I vissa fall kan husägare få 100% finansiering, och undvika PMI

vad är privata försäkringar för hypotekslån?

Eftersom amerikanerna tjänar mindre pengar, och huspriserna ökar stadigt, är majoriteten av befolkningen inte kan spara den rekommenderade handpenning på 20%. För att göra äga ett hem är möjligt, skapade inteckning företag en viss inteckning försäkring, (PMI), för personer med mindre än 20% att lägga ner på ett hem. Denna försäkring skyddar långivaren om du standard på hypotekslån.

hur man kan undvika att betala privata försäkringar för hypotekslån

I genomsnitt får PMI öka din inteckning betalning med $ 100 – ibland mindre, ibland mer. Men det finns sätt att undvika att betala denna extra försäkring. Den uppenbara handlar om att ha minst 20% som en delbetalning. Om detta inte är ett alternativ, kan husägare överens om att en högre ränta. En annan taktik innebär att få godkänt för 100% finansiering.

hur fungerar 100% arbete inteckning finansiering?

100% inteckning finansiering gör det möjligt att köpa ett hem med några pengar ner. Även kallad en piggyback lån eller 80/20 hypotekslån, 100% inteckning finansiering innebär att få en första inteckning för 80% av hemmet kostnaden, och en andra inteckning eller hem kapital lån, för 20% av hemmet kostnaden. Tillsammans ger det första och andra inteckning ett hem inköp med några pengar ner, och inga privata försäkringar för hypotekslån.