100 hypotekslån – inga pengar ner program

Att köpa ett nytt hem med några pengar ner har aldrig varit enklare. Om du är obekant med 100 inteckning finansiering, kan det hjälpa att kontakta en inteckning mäklare innan de ansöker om ett vanligt lån. Vid ett tillfälle i tid, att köpa ett hem med några pengar ner var oerhörd. Idag är majoriteten av bolåneinstitut erbjuder en rad noll ner låneprogram. Dessa lån är idealiska för familjer som försöker att köpa ett hem med lite eller inga pengar till en handpenning.

Fördelarna med 100 inteckning finansiering

Fördelarna med att ansöka om en inga pengar ner bostadslån är uppenbara. Vanligtvis skulle bolåneinstitut ställa nya bostadsköpare att ha en handpenning på 20%, 5%, eller 3%. Stigande levnadskostnader gör det svårt för medelklassfamiljer att spara pengar för ett hem köp. Istället för att alienera majoriteten av arbetarklassen, valde långivare ett smartare förhållningssätt och börja erbjuda en mängd bostadslån för alla behov.

Med en 100 procent inteckning finansiering är avbetalningarna inte behövs. Nackdelen är att dessa lån kan bära en något högre ränta. Men om din kreditvärdighet är hög, är den räntehöjning knappt märkbar. Naturligtvis är god kredit krävs inte för att få en inga pengar ner bostadslån. Lyckligtvis finns det lån som är tillgängliga för alla kreditinstitut typer.

olika typer av No Money Down låneprogram

Ett annat alternativ för att erhålla 100 procent finansiering innebär att få ett bolån för 103 procent eller 107 procent finansiering. 107 procent finansiering är perfekt för hem som behöver en hel del kosmetiska reparationer.

Om ansökan om mer än 100 procent finansiering, är ett bra eller rättvist kreditvärdighet ett måste. Typiskt, 103 procent av hela dokument lån kräver ett resultat på minst 600. En kredit värdering på minst 680 krävs för 107 lån procent hem.

Egenföretagare husköpare kan få godkänt för en angiven inkomst inga pengar ner lånet. Dessa personer kommer troligen att behöva 12 månaders bank uttalanden, deklarationer för de senaste två åren, och en kredit värdering av minst 650. Med dålig kredit kommer inte diskvalificera dig från att få 100 procent finansiering. Full dokument dåliga krediter inga pengar ner bostadslån är tillgängliga för dem med kredit poäng så lågt som 580.