100% hem inteckning finansiering tips inga pengar ner – konventionella, FHA eller VA bostadslån

För en bostad, första gången eller på annat sätt, kan orden inga pengar ner och 100 procent finansiering vara skillnaden i faktiskt köpa hem dina drömmar eller bara önskar att du kunde. Men i en värld av fastighetsköpet finns en hel del olika sätt att säkra ett lån med 100 procent finansiering är bara en av dem. De övriga tre mest populära är den konventionella, FHA och VA – alla helt olika, men varje innehav en lockelse beroende på köparen och hans behov. Frågan, som är rätt för dig?

Till exempel är en FHA lån beskrivs av Direct Lender.com som “syftar till att göra bostäder mer överkomliga för första gången husköpare och de med låga till måttliga inkomster.” Fasta och justerbar ränta lån av denna typ är tillgängliga och är försäkrade genom US Department of bostäder och stadsutveckling (HUD). Dessutom, vilka normer som kvalificerar inte lika stränga som de konventionella lån, som inte garanteras av den federala regeringen.

En VA lån å andra sidan kan användas för ett hem eller bostadsrätt eller du kan bygga ett hem, köpa och förbättra ett hem eller ens köpa en tillverkad hem. På Military.com det noteras att “VA-garanterade lån görs av privata långivare (t.ex. banker, sparande och lån, eller företag inteckning) till berättigade veteraner. Den VA tecknar lån för köp av avskärmad hem som ursprungligen finansierades av en VA lån. “Det finns ingen max för ett lån, verkar det som långivare i allmänhet cap ut på runt $ 350.000.

Konventionella lån kräver oftast lite pengar ned som gör FHA och ofta VA lån. Men det finns de inga pengar nedgångar lån som antingen kan vara en första inteckning eller en kombination av en första och andra inteckning, ofta kallad en piggyback inteckning.
Fördelarna till 100 procent finansiering är “Inga kontanter behövs för handpenning, behöver du inte att likvidera dina aktier och andra investeringar och låntagaren kanske vill finansiera så mycket som möjligt för skatteavdrag ändamål”, säger Erate.com. Webbplatsen fortsätter med att konstatera att en Fico Betyg av 620 vanligen krävs och normalt kräver användning av både en första och andra inteckning.

Piggyback inteckningar också kallas 80/20 bostadslån och i många fall kommer du att undvika att betala PMI (privata försäkringar för hypotekslån) när du går den vägen. Den “80/20 avser den andel av värdet på hemmet för varje inteckning. Det första lånet är att 80% av värdet på hemmet och det andra lånet är 20% (handpenning) av värdet på hemmet “, säger Ditech.com. “I grund och botten du betalar för 80% av hemmet med din första inteckning och betala för 20% med din topplån.”