100% finansiering eller ingen handpenning & dåliga krediter hypotekslån

Sub-prime långivare erbjuder nu finansiering paket med noll ner. Räntorna är högre på dessa typer av lån, men de gör köpa ett hus lättare. Och till skillnad från en konventionell lån, finns det ingen privata försäkringar för hypotekslån krävs. Det finns två typer av noll-down inteckning paket, alla med sina egna krav.

typer av noll-down lån

100% finansiering, som det namn antyder, erbjuder fullständig finansiering av din bostad. Det andra alternativet, 80/20, finansierar din inteckning med två lån. Båda lånen kan utföras av din långivare, men ibland säljaren eller en andra långivare krävs för att bära 20% inteckning.

100% finansiering är lättare att handskas med, men inte alla långivare kommer att erbjuda denna typ av bostadslån. 80/20 finansiering är vanligare, men tar några förhandlingar om säljaren är inblandad.

kvalifikationer för noll-ner

Varje långivare har sina egna kriterier för att avgöra vem som kommer kvalificera sig för en noll-ner lånet. De flesta sub-prime långivare kräver några konkurser eller utmätningar att ha varit minst tolv månader sedan. En konventionell lån måste dessa släppas ut två till fyra år sedan.

Medan en kredit värdering av 600 eller högre är bäst, kan stora kassa kvalificerar dig också. Sex till tolv månads kassa i form av besparingar, penningmarknadsinstrument eller andra likvida tillgångar anses ideal.

Om du väljer 80/20 finansiering med säljaren som bär den andra inteckning, kan du kvalificera dig med sub-prime långivare med ett tjog av 560.

noll-down sub-prime långivare

Du kan hitta noll-down subprimelån med både konventionella och nischade sub-prime långivare. Se till att du begär offerter från så många bolåneinstitut har möjligt att vara säker på att du hittar de lägsta och bästa villkor.

Du kommer också vill bestämma vilken typ av inteckning du vill. En ARM är lättare att kvalificera sig för och har lägre priser. En fast ränta inteckning erbjuder säkerhet en konstant räntesats under hela löptiden för ditt lån.

Typiskt en ARM kommer att vara en bättre affär om du planerar att refinansiera inom ett par år. Efter att du har förbättrat din kredit historia, kan du refinansiera för en konventionell inteckning med låga räntor.