100% delat ägande inteckningar

Som brittiska huspriserna har eskalerat utom räckhåll för första gången köpare många människor har varit tvungna att tillgripa flytta in hyresbostäder för att få tak över huvudet. En engelsman hem är hans borg och med den genomsnittliga brittiska bolånemarknaden nu vara över £ 100.000, är ??det nu en extremt dyr handelsvara och drömmen om att äga ditt hem ser dyster för första gången köpare.

Sanningen är att huspriserna har överträffat inkomster och därmed överkomliga har blivit ett stort, stort problem. Allt är inte förlorat, så vad finns det för alternativ och hur du kan bli att husägare?

Låt oss titta på några alternativ som kan övervägas: –

* Delat ägande
* Moderbolaget garantiprogram
* Köpa med vänner
* Delade eget system

delat ägande
Om du inte kan köpa en fastighet direkt på den öppna marknaden, sedan delat ägande är den idealiska lösningen för dig. Delat ägande är en del köp, en del rent system, vilket gör att köparna att köpa ett hem i etapper. Köpare kan köpa en initial andel mellan 25% och 75% av värdet på fastigheten och betala en subventionerad hyra på återstående värdet på fastigheten. Delat ägande fastigheter kan tillhandahållas av bostadsrättsföreningar, stiftelser bostadsbolag och kommuner. Dessa organisationer försöker vara så flexibla som möjligt med hänsyn till den initiala köpt aktien, men det kan vara så mycket som 50% av marknadsvärdet på några av deras utveckling.

En serviceavgift normalt betalas för att täcka kostnaderna för kommunala underhåll. De serviceavgifter betalas kan förbli densamma oavsett procentandel du äger i ditt hem och fortsätter att betalas bör du köpa ditt hem direkt där så är möjligt. Du måste ha tillräckliga besparingar för att täcka de initiala kostnaderna för bostad: advokatarvoden och stämpelskatt till exempel. Du kommer att behöva för att kunna klara kostnaderna för hyra, lån, serviceavgifter och andra tillhörande utgifter.

Som din inkomst ökar, kan du köpa ytterligare aktier i ditt hem tills du kan äga 100% av värdet och inte längre dela ägandet med bostadsrättsföreningen eller tillit. Ju större andel du äger, desto lägre procentsats som du betalar hyran. Men om du inte vill köpa fler aktier i fastigheten, behöver du inte. Självklart, ju mer du äger, desto mindre betalar du i hyra. Och, om du kan köpa ditt hem direkt i framtiden, då ingen hyran ska betalas.

100% delat ägande inteckningar
Har hittat det delade ägandet hus av dina drömmar en bra helhet på marknaden inteckning mäklare bör sedan användas för att hitta de bästa och billigaste inteckning. Noggranna sökningar kan avslöja 100% delat ägande inteckningar som inte kräver en insättning, även om du har en negativ kredit historia.

Att hitta rätt inteckning är en mycket viktig ekonomisk beslut i livet som det är mer ofta än inte den största utgiftsposten i människors liv! Folk kommer ofta söka stormarknader hyllorna efter fynd välja produkter till förmån för en 1p eller 2p sparande per objekt och det är inget fel med det, jag gör det hela tiden.

Våra föräldrar lär oss att vara sparsam med pengar i vår upp föra och vi ibland blir djur av vana i hela vårt liv. Genom generationer har inflationen sett priserna ökar tio gånger och vem skulle ha trott år sedan att priset på en limpa skulle röra £ 1 siffra.

Detsamma kan sägas om brittiska egendom, eftersom bostadsmarknaden har exploderat och den genomsnittliga bolåneräntan har gått långt över £ 100,000 figuren. Detta är innan vi anpassa vår valuta och ränta med euron. Irland har sett en massiv explosion i fastighetspriserna i inlägget åren av anslutningen till euron, och det är nu en mycket dyr plats att köpa fastigheten.

Betrakta detta som en vanlig matematisk jämförelse. En 2% besparing på en £ 100.000 inteckning fungerar på £ 2.000 per år och om man antar att denna besparing kan göras varje år av remortgaging och flytta inteckning till en annan långivare, motsvarar det en astronomisk £ 50,000 sparande över den normala inteckning sikt av 25 år. Det bara inte vettigt att sätta en extra £ 40 per vecka till en långivare fickor när de redan gör miljarder £ £ £ ‘s nettovinst per år.

De flesta av oss har alla upplevt svåra tider i något skede i våra liv och fått brev från banker talar om för oss att de kommer att debitera oss £ 27 för att studsa en check eller utebliven betalning av ett autogiro eller stående order. Nu är det dags att slå tillbaka och ta del av dessa pengar tillbaka från dem genom att utnyttja de rabatter som de har att erbjuda låntagarna.

Så, om det är massiv besparing runt sådär, varför människor remortgage inte oftare?

Undersökningar av långivare har identifierat att vissa människor är bara inte medvetna, medan andra säger att de bara inte kunde bli störd. Vissa människor har sagt att bolånemarknaden är alldeles för komplicerat.

Tja, har utbudet av brittiska bolån ökat dramatiskt under de senaste åren. Även om denna ökning av inteckning typer har lagt komplexitet, har det införts också hård konkurrens, vilket i sin tur har resulterat i att det finns några mycket attraktiva inteckning produkter för kunden. Med över 10.000 inteckning produkter att välja mellan, hur ska vi se till att vi får den bästa inteckning och priser remortgage?

Använda sig av en hela marknaden inteckning mäklare (motsvarigheten till en stormarknad) kan ge utdelning här, eftersom de har avancerade dataprogram för att begränsa de bästa priserna för att köpa med vänner, eget kapital inteckningar aktie, förälder garantibestämmelser och 100% delat ägande inteckningar.