100% bolån förklaras

Vad exakt är en 100% inteckning?

En 100 inteckning ger hela köpeskillingen för villaägare som inte har några avbetalningar och föredrar att använda sina besparingar för att renavate fastigheten. Ibland kan din inteckning långivare ger en 125% inteckning, vilket ger dig ytterligar pengar att spendera på din nya fastighet efter köpet.

Innan du bestämmer vilken inteckning för att erhålla, tala med en professionell person skulle vara ditt första steg.

Om du bestämt dig för att köpa en 100 inteckning du är utan visioner i negativt eget kapital, helt enkelt innebär att du är skyldig mer än fastigheten är värd, vilket skulle vara den nya effekten om bostadspriserna avskrivs. Negativt eget kapital kan leda till husägare att förlora sin egendom.

100 inteckningar ger en livskraftig tanken på att köpa ett hem – och för de flesta låntagare är det enda verkliga alternativet för att göra så. Med så många fina erbjudanden på marknaden, är du säker på att få ett konkurrenskraftigt erbjudande.

Din lokala mäklare kommer inte bara att kunna hitta de bästa erbjudandena möjligt, men om du är osäker på om en 100% inteckning är lämplig för dig eller inte, eller om detaljerna i en vanlig affär, då en inteckning mäklare kan skicka du rätt riktning.

En 100% inteckning är där bolåneinstitutet kan du låna hela beloppet av fastighetens värde, så till exempel om inköpspriset är £ 200,000 du kan låna £ 200.000.

Med så många inteckningar finns idag, kan långivaren förväntar dig att lägga ner en insättning från dina personliga besparingar, är detta normalt en 10 procent av köpeskillingen. Med en 100% inteckning, håller långivaren på papper för att finansiera hela köpeskillingen, men en högre ränta skulle behöva beaktas och andra inblandade termer skulle behöva analyseras. Långivaren kommer också att ha huset värderas för att se till att det är värt priset du accepterar att betala.