100% bolån är ett hundra procent finansiering

De traditionella bolån kräver att man måste betala en handpenning innan de börjar betala de månatliga avbetalningar.

Det kan inte vara lätt för en ung människa som är ännu att ta emot sin första lön eller har några få på deras namn.

Det borde inte innebära att deras drömmar att äga ett eget hem är dömda, den 100% bolån planen och deras kreditvärdighet är vägen till deras verklighet.

En 100% inteckning bör betraktas som ett hypotekslån av dem som har svårt att betala 10% handpenning, vilket är den normala skattesatsen, frågade traditionella inteckning bankirer för viss tid lån.

En person som plockar en 100% inteckning finansiering medger möjligheten att offra handpenningen.

Vanligtvis, i en inteckning, gör banken inte ett lån för hela beloppet av ett hem försäljningspris.

I dess ställe, är låntagaren ombedd att betala en viss procentsats av inteckning belopp i form av en handpenning. Detta ger extra skydd till inteckning bank.

Ändå tillåter 100% bolån planer låntagarna att få hela lånebeloppet, även om det kostar mer i ränta på lång sikt.

Det finns ingen anledning att göra någon handpenning. Hela lånet är gjord för användning i linje med hela försäljningssumman av hemmet.

Olika typer av 100% bolån

Det finns olika typer av 100% bolån att söka:

Den 103% inteckning gör att låntagaren att täcka kostnaderna för stängning på fastigheten,

Den 107% bolån ger också låntagaren en möjlighet till finansiering för armaturer och reparationer.

En sak en person som behöver söka och säkra denna typ av lån måste erkänna är att de kommer att behöva förlora extra pengar.

100% inteckningar bär en förhöjd ränta än de konventionella bolån.

Majoriteten av bankirer tar också extra avslutningsavgifter såsom högre utlåning avgift när du betalar ut 100% inteckningar.

Eftersom detta är en skuld för en längre period, är det viktigt för dig att diskutera detta och marknadsränta när de ansöker om detta lån

Med stigande fastighetspriser, sväller inteckning belopp också leder till en matchande ökning handpenningen belopp, samt en högre månatlig betalning.

Fördelar med 100% bolån

Det finns många monetära förmåner förknippade med 100% inteckningar.

Handpenning är inte nödvändigt för en att äga ett hem. En 100% inteckning möjliggör för inköp av fastigheten utan att behöva oroa denna obligatoriska frågan med konventionell metod.

Vissa bolåneinstitut som lånar ut 100% i fast egendom fördela även för betalning av stämpelskatt, och sådana kostnader med köpet av ett hus. Man kan också gå för shopping för hus fixturer, med inteckning kontanter.

Det klandervärda i 100% bolån

Denna typ av bolån har allvarliga svagheter också. En av de stora ena är risken för att låntagaren skjuts in en punkt i negativt eget kapital.

Detta händer när priset eller värdet av den köpta hemmet minskar efter transaktionen.

Detta bara översätter till extra pengar söks av långivaren för att täcka upp för underskottet, som inteckning kvantitet tagna av dig för huset skulle ha blivit mer än dess nuvarande marknadsvärde.

Det bör också noteras att i situationer med negativt eget kapital, är låntagaren inte rätt att förlänga tiden för att möta bankens säkerhet samtal.

läs mer information på webbplatsen nedan.