10 hemligheter till bättre bolåneräntor bankerna berättar aldrig dig

Inteckning industrin är inte vad det kan vara. 100% uppgav intäkter lån om du hade en kredit värdering av 620 eller bättre är borta. Vissa skrupelfria murgataledare såg till att de tog inteckning industrin till kanten och tyvärr en del av det föll. Detta har orsakat både rekordmånga utmätningar och ytterligare stress dessa familjer står inför.

Kanske en del människor hade råd ett hem, men bara inte den $ 350,000 en. Inteckning industrin har ett ansvar att utbilda våra kunder och bygga starka livstid vänskap. Vi måste titta på de långsiktiga målen med att äga ett hem, istället för att äga vad vi vill nu. Bygg själv i kategorin “Bästa låntagarens så att du kan få det hem som du alltid har velat, det är verkligen inte så svårt. Om du gör din inteckning betalning en kamp, ??skadar det bara dig i slutändan.

Det finns något att säga om åren av “köpare utbildning” våra föräldrar gick igenom för att köpa sin första bostad. Det skapade finansiell styrka. Ofta det tog år att samla tillräckligt med pengar för att köpa den amerikanska drömmen. Föreställ både de ekonomiska åtaganden och uppmärksamhet på krediter som måste ha haft? Visste du att subprime inteckning industrin är verkligen mindre än 20 år gammal? Det var först nyligen som födelsen av den “inte så perfekt” kredit inteckning och “nu behöver du mindre att 20% ner” inteckningar föddes

Ironiskt nog är det dessa nya idéer som har låtit många fler människor att äga ett hem. USA har nyligen nått sin högsta andelen av bostad i vår historia. Uppenbarligen bostad är stor, men det kan visa att det är fult ansikte med utmätningar och all stress det orsakar också.

Så vi vill erbjuda dig de ’10 sätten att vara din bästa låntagare i en föränderlig inteckning värld “. Eerything i denna värld har fundamenta och byggstenar som vi kan använda om vi ska få ut det mesta av dem. Denna vägledning kommer att göra dig en starkare låntagare och kommer att få dig bättre bolåneräntorna.

1) Betala hyran / lånet i tid med kontroller. Bankerna vill se consistant betalningar till dina räkningar. Inget är viktigare än din nuvarande hyra eller amorteringar. Även om deras hyresvärd bor granne, betala med en check. Dagar av en privat Kontroll av Mortgage har gått bort. Denna stabilitet i betalning visar en starkare låntagare.

2) När man bygger kredit, betala i tid och undvika höga saldon. Vi tittar på att köpa ett hem tolv månader från och med nu. Betala lite extra varje månad. Håll dig borta från program som säger “18 månader samma som cash”. Troligtvis dessa program kommer att ge dig en kredit för det belopp som den enhet som du köper. dvs. Det storbilds-TV för den stora matchen. Linjen är maxade när du köper enheten. Ny kredit öppnas och då är det maxade. Detta har många negativa effekter.

3) Bo i bilen för ett par månader till. Få i hemmet och sedan gå efter bilen. Detta kan verkligen köra din poäng ner.

4) Köp ett hem i ditt sätt. Detta gör att du kan hålla hemmet och få det hem som de vill när de har råd. Det gynnar oss alla.

5) För kontant betalande inkomster – sätta in dina pengar först! Många banker har 12 månader program kontoutdrag. Detta kan tillåta dig att undvika redovisade intäkter produkter och högre. Vi älskar alla våra extra deltid bartender jobb. Om du ger avkastning Verifikation, bolåneinstitut ser på dig mer gynnsamt.

6) När du betalar ner krediter, hålla dem öppna. Inte betala dem. Kreditramar som betalas ut negativt effekt kredit

7) Utbilda dig själv. Håll dig i samklang med trender inteckning industrin. Till exempel, just nu en 40 år inteckning är bättre än ett intresse bara eller en 50 yr program. Den sekundära marknaden, vilket driver inteckning program och priser, ser negativt på 50 år och ränta endast produkter. När detta händer din räntorna blir högre.

8) Titta på fördelarna för refinansiering. De flesta långivare använder dessa riktlinjer kallas Net påtagliga fördelar. Detta är för att skydda dig som låntagare. Får du 10% kontant ut? Vill du sänka deras betalning med 10%? Ska du flytta från en justerbar sats till en fast ränta? Om det inte finns någon fördel, tänk om. Detta är förmodligen inte långivaren för dig.

9) Vet vad betalningen kommer att påverka din kredit mest. Ditt hem och din bil kan påverka dig sämre. Det kan ta 12 månader att reparera denna skada. Tro aldrig en betalning inte kommer att göra ont.

10) Innan du refinansiera, kan du ta ut en linje hem kapital kredit? De flesta HELOC s inte har en förskottsbetalning straff. Ta en ut för att reparera kredit och betala av skulder och sedan refinansiera. Med tiden kan en låntagare kommer att spara mer än kostnaderna för HELOC eftersom deras inteckning räntorna är lägre. 40 till 100 punkter i din poäng kan göra en stor skillnad för din kurs.

Om du känner till 10 Secrets att få ditt bästa inteckning termer innan du köper ett hem, du kommer definitivt sparar tusentals dollar.

copyright (c) 2007 konsument inteckning rapporter